Συνεντεύξεις
Μια "καταπράσινη" βραδιά
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τίμησε απόψε το βράδυ (7/12) τους "χρυσούς χορηγούς" του για αυτήν την χρονιά σε μια λαμπερη και συνάμα "ζεστή" εκδήλωση, στο ξενοδοχείο
Saint George Lycabbetus.

Το τραπέζι που μονοπήλωσε τα φλάς... δεν ήταν άλλο παρά το κεντρικό-προεδρικό, όπου μαζί οι κ.κ Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Νικόλας Πατέρας, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Άγγελος Φιλιππίδης, Αργύρης Μήτσου, Μιχάλης Κίτσιος, Θεόδωρος Αλούπης έστειλαν ένα ξεχωριστό μήνυμα ενότητας για το καλό του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, αυτό του Παναθηναϊκού.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κίτσιος που πήρε πρώτος το λόγο είπε:Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος ανέφερε στον λόγο του: «Αγαπητοί Παναθηναϊκοί. Το Δ.Σ του Παναθηναϊκό ΑΟ, αποφάσισε να ευχαριστήσει βραβεύοντας
τους ανθρώπους της Παναθηναϊκής οικογένειας, που εχρήστησαν από αυτό χρυσοί χορηγοί και αυτοί είναι οι κύριοι: Παύλος Γιαννακόπουλος, Αθανάσιος Γιαννακόπουλος και Ιωάννης Βαρδινογιάννης.
Γνωρίζετε όλοι τον τρόπο της αναλήψεως από το παρών ΔΣ, την διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και θέλω από αυτό το βήμα να ευχαριστήσω όλους τους συμβούλους, για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν και εγώ μαζί τους, να κρατήσουμε τον ΑΟ στο σημείο που είναι σήμερα. Κύριοι επειδή και παλαιά όπως και σήμερα κατά την διάρκεια που ως πρόεδρος διοικούσα τον Παναθηναϊκό, με διέκρινε η ευθύτητα των λόγων και έργων, ο δυναμισμός και η πίστη για
τη νίκη και αυτό θα με διακρίνει και όσο διάστημα θα έχω μαζί με τους συμβούλους την τιμή να διοικώ τον σύλλογο αυτό. Θα σας φανεί παράξενο γιατί αναφέρω αυτά σήμερα ενώπιον σας, τα λέγω για ένα και μοναδικό λόγο, για να εξάρω την ενέργεια και την πράξη των βραβευμένων σήμερα από τον ΑΟ, οι οποίοι χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς όρους και κανένα όριο, προσέφεραν με την πρώτη ζήτηση, γιατί γνωρίζουν πόσο απαραίτητη είναι κάθε ενίσχυση στον Ερασιτέχνη που στερείται επαρκή μόνιμα έσοδα.
Θέλω σήμερα να αναφερθώ στους δύο αυτούς ανθρώπους, Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, οι οποίοι επί τριάντα και πλάον χρόνια, έχουν κρατήσει ζωντανά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με ελληνικές και Ευρωπαϊκές επιτυχίες δίδοντας πάρα πολλά χρήματα, θεωρώ μεγάλη τιμή σε εμένα ως πρόεδρο του Ερασιτέχνη να ξεχωρίζω και να βραβεύω αυτούς τους δύο ανθρώπους, διότι πιστεύω ότι η βράβευση αυτή, δι’ εμού εκφράζει όλον τον Παναθηναϊκό κόσμο. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη
παρέλαβε την ΠΑΕ και όλα τα χρόνια δεν υπολόγισε τα χρήματα και κράτησε έναν Παναθηναϊκό ψηλά, χωρίς χρέη για να αποφασίζει η Βουλή των Ελλήνων για την κάλυψη των χρεών και ούτε να υπαχθεί ο Παναθηναϊκός σε ευεργετικούς νόμους ρυθμίσεων χρεών.
Ο δε Γιάννης Βαρδινογιάννης χωρίς ερωτήσεις φραγμούς όρια δήλωσε ότι δίδει το ποσό του χρυσού χορηγού. Θα είναι παράλειψη να μην αναφέρω τον σημερινό πρόεδρο της ΠΑΕ κύριο Πατέρα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της αναλήψεως της προεδρίας ικανοποίησε κάθε αίτημά μας αμέσως, είτε αυτό ήταν υλική βοήθεια ή συνεργασια με την ΠΑΕ για εξέυρεση πόρων και τέλος προσέφερε, ίδιο χρηματικό ποσό για την κάλυψη μέρους των εξόδων των τμημάτων του συλλόγου.
Τέλος αφού σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας στην τελετή αυτή. Σας γνωρίζω ότι ο σύλλογος σε συνεργασία με την ΚΑΕ και την ΠΑΕ, διότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θεωρεί το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αναπόσπαστά του κομμάτια, θα σχεδιάσει τον τρόπο εγγραφής νέων μελών τού ώστε να καταστεί δια των δυνδρομών αυτάρκης οικονομικά ο συλλογός μας».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παύλος Γιαννακόπουλος, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα τόνισε: «Αυτό το βραβείο ανήκει και στον μικρό μου γιο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος μου συμπαραστάθηκε για να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό» ενώ στη συνέχεια ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την βράβευσή του ανέφερε: «Ο Παύλος ήταν φειδωλός, εγώ θα πω δυο λόγια από την καρδιά. Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια βρίσκεται εδώ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ. Είτε είναι βόλεϊ, είτε πινγκ πονγκ είτε ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να βραβεύομαι επειδή έδωσα χρήματα, αλλά επειδή έπαθα δύο εμφράγματα για να τον έχουμε πρώτο. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις συσφίγγουν τις σχέσεις με όλους τους παράγοντες απ’ όλα τα αθλήματα.
Μπράβο στον πρόεδρο για την εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία να έρθουν όλοι οι Παναθηναϊκοί μαζί». Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τη σειρά του "ανάγκασε" κατά την βράβευσή του τον θείο του και επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Βαρδινογιάννη να ανέβει στο βήμα,ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, σχολίασε: «Ευχαριστώ τον ανιψιό μου. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω αλλά αναγκάζομαι. Είχα πει πριν 15 χρόνια πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη χρημάτων, αλλά αγάπης. Έχω μάθει να πηδάω κάγκελα δε με σταματάει τίποτα
(αναφέρθηκε γελώντας στον τρόπο που πήγε να παραλάβει την πλακέτα). Πριν 15 χρόνια είχα πει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη από χρήματα αλλά από αγάπη. Χαίρομαι που ο Κίτσιος ανοίγει τις πόρτες και μπορούμε να γραφτούμε όλοι μέλη. Η αγάπη και το μεράκι περισσεύει στον Ερασιτέχνη. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν όρεξη και στο σημερινό Δ.Σ αυτό υπάρχει και με το παραπάνω».

Ορισμένοι από τους εκλεκτούς και άκρως παναθηναϊκούς καλεσμένους που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ήταν από το χώρο της πολιτικής ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κών/ντινος Χατζηδάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και ο Κώστας Γείτονας. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, οι έφοροι των τμημάτων, αντιπροσωπεία παλαιμάχων κ.α Από το τμήμα του βόλεϊ Ανδρών δεν θα μπορούσε να λείψει η τριμελής επιτροπή του ΤΑΑ αλλά και ο τιμ μάνατζερ, Δημήτρης Αγραπιδακης.

Πάντα τέτοια!
Τελευταία Videos
Η Volley League και οι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. στηρίζουν την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ
Βαθμολογία Α1 Ανδρών
Θ ΟΜΑΔΕΣ Α ΣΕΤ Β
1 Ο.Σ.Φ.Π. 22 66 9 64
2 Α.Σ. ΠΑΟΚ 22 59 22 52
3 Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 22 46 39 37
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 22 45 43 36
5 Α.Ο.Π. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 22 43 44 33
6 Α.Π.Φ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 22 41 46 32
7 ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ 22 37 43 31
8 Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 22 40 44 30
9 Μ.Α.Σ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 22 40 47 29
10 Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ. 22 36 49 26
11 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 22 38 49 25
12 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 22 8 66 2

Alternative content

Get Adobe Flash player